lauantaina

EI SITÄ AVOCADOPASTAA JA KATKALAPUI.

Moi.

Tää ei oo aamiainen, mut ei aina niitä. Enää etenkään, kun oon heilunut keittiössä enemmänkin kahdentoista jälkeen, kun sitä ennen. Siis enemmän, en kuitenkaan ainoastaan.

Tuli niin hyvä kaapintyhjennys-illallinen, että pakko kirjoittaa ylös!

AVOCADOPASTA JA KATKIKSET:
( neljälle )



spagettia neljälle

2 kypsää avocadoa
1 kokonainen paahdettu valkosipuli
2dl kermaa
1dl maitoa
2dl raastettua parmesanjuustoa
suolaa, mustapippuria.

rucolaa

200g isoja katkarapuja
(oliivi)öljyä
2 valkosipulin kynttä murskana
chiliä, suolaa, mustapippuria, wasabia, valkosipulijauhetta, savupaprikajauhetta - MAUN MUKAAN, eli toivottavasti aika reippaasti!

Sulata ja valuta katkaravut ja jätä ne marinoitumaan öljyyn, johon oot sekoittanut mausteet. Saa olla aika stydit maut, avocadopasta on aika mietoa..

Paa pasta kiehumaan. aja tehosekottimessa sileeks avocadot, kerma, maito, parmesan ja mausteet.
Laita tää kostalaisen paksu 'kastike' lämpeemään pannulle siks aikaa kun pasta kypsyy. Valuta ja lisää sinne kastikkeen sekaan.

Paista maustuneet katkaravut kuumassa öljyssä ja kasaa lautasille pastaa, rucolaa ja ripurapuja.

Kalojen ja sentapaisten kanssa kai ryypätään yleensä valkoista, mut meillä oli punkkua, koska se oli teema ja sopi kyllä silleenkin! Kunhan nyt ylipäätään on viiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti